Platformudlejning og opførelse service

Mobile arbejdsplatforme er velegnede til stort set alle slags facadearbejder i al slags vejr. De har kapacitet til at flere kan arbejde samtidig og så er det nemt at løfte materiel med op og affald med ned. Tunge løft som eksempelvis under knæhøjde og over skulderhøjde, kan undgås, ved effektivt brug af platforme.

Flere modeller er udstyret med konsoller, der kan tilpasses til forskellige fremspring i facaden, f.eks. ved altaner og karnapper. På den måde slipper mureren for at ligge på knæ og stå på tå. Platformene kan stå stort set hvor det skal være, og indstilles til den præcise højde. Det er en af håndværkerens bedste og vigtigste redskaber.

Den mobile arbejdsplatform er et godt eksempel på en af de innovative løsninger, der udvikles til byggeriet og det stigende fokus på effektivt og sikkert arbejdsmiljø. Med vores hjælp, skal du ikke bekymre dig om at opbygge, bestige, eller finjustere stilladser.